...

 

... ... ... ... ... ...

Όραμα / Δημιουργία / Καινοτομία

Ποιοι είμαστε;

Η Geovalues, κορυφαία στον χώρο των γεωχωρικών πληροφοριών, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που από το 2000 συστηματικά δημιουργεί δικά της ψηφιακά δεδομένα, σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας, καθώς και σύγχρονες και ολιστικής λογικής, εφαρμογές Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (Γ.Σ.Π./G.I.S).

Με αφετηρία τις καθημερινές ανάγκες, αλλά με όραμα την δημιουργία ενός σύγχρονου, ψηφιακού περιεχομένου εργασιακού περιβάλλοντος, προσφέρει στις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες, Δημόσιο και Αυτοδιοίκηση , ολοκληρωμένες λύσεις. με στόχο την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, μέσω της ελαχιστοποίησης χρόνου και των δαπανών τους.

Ήδη από το 2007-2008, έχει ψηφιοποιήσει όλη την επικράτεια της Ελλάδος (οικιστικές περιοχές και ύπαιθρο), δημιουργώντας τον ψηφιακό χάρτη χρήσεων γης, όρων δόμησης, αξιών ακινήτων, κοινωνικών και τεχνικών υποδομών κλπ της χώρας.

Με όραμα και πυξίδα, τον ρεαλισμό και την καινοτομία.

Με όραμα και ρεαλισμό, καινοτομούμε καθημερινά, γιατί μόνο με αυτή την πυξίδα, μπορούμε να δημιουργούμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας, καινοτόμες και μοναδικές υπηρεσίες, στην βέλτιστη τιμή κόστους/οφέλους.

Η πορεία ήταν σταθερά εξελικτική, προσφέροντας στην αγορά μοναδικές και καινοτόμες υπηρεσίες, όπως:

  • 2004 : Με την παρουσίαση της Πανελλαδικής Ψηφιακής βάσης «Συν-Πολιτείες», υπό την αιγίδα του προέδρου της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) κ. Θ. Κατριβάνου
  • 2007-2008 : Οι εξειδικευμένες επαγγελματικές desktop εφαρμογές G.I.S όπως την e-poleodomia™, Geo-Realestate™, Geo-Axies™, Geo-BioPa™, πρόσφερε πρωτόγνωρα επαγγελματικά «εργαλεία» σε χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Εφαρμογές που συνδύαζαν, ψηφιακά δεδομένα για την Χωροταξία/Πολεοδομία, τις Αξίες Ακινήτων, τις Τεχνικές και Κοινωνικές υποδομές, Δημογραφικά κλπ μέσω καινοτόμων εφαρμογών GIS, σε ενιαίες φιλικές και χρηστικές λύσεις στον υπολογιστή τους.

  • 2019 : Η ταχύτατη εξέλιξη των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, επέτρεψε στην Geovalues να προσφέρει τις παραπάνω λύσεις, πλέον ως διαδικτυακές υπηρεσίες (Web/Mobile), μέσω της πλατφόρμας e-poleodomia

Καινοτόμες και μοναδικές υπηρεσίες για εσάς!

  • 2022 : Έχοντας ως βασική μας αρχή ότι η «σύνθεση των δεδομένων και οι συνέργειες» δημιουργούν οφέλη και υπεραξίες, η Geovalues παρουσίασε την 1η έκδοση της B2B πλατφόρμας Geo-Realestate

Δεν ήταν όμως πλήρης…

Έλειπε ένα από τα βασικότερα στοιχεία για κάθε ακίνητο. Η Αξιολόγηση και εκτίμηση της πραγματικής θέσης του κάθε ακινήτου, καθώς και η αντιστοίχιση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, με το profile των εν δυνάμει αγοραστών του.

Για αυτό προχωρήσαμε και ενσωματώσαμε, όλα εκείνα τα ψηφιακά δεδομένα, ευφυείς χωρικούς αλγόριθμους και καινοτόμα εργαλεία σε ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον εργασίας, που είχαν ανάγκη οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες, ώστε να κάνουν την δουλειά τους άρτια, άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

  • 2024 : Πλέον η B2B πλατφόρμα Geo-Realestate™ αποτελεί μια ολιστική πλατφόρμα, καινοτόμος και μοναδική στο είδος της, για την Ελλάδα και διεθνώς.

Το μόνο πλέον που απαιτείται από τον επαγγελματία, είναι η αποστολή ενός ζεύγους συντεταγμένων (χ/ψ), της θέσης του ακινήτου, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας και σε 2-3’’ θα λάβει:

  • Πολεοδομικό έλεγχο (Χρήσεις γης- Όροι δόμησης κλπ)
  • Συγκριτική αξιολόγηση Αντικειμενικών και Αγοραίων αξιών
  • Αξιολόγηση και εκτίμηση της πραγματικής θέσης του κάθε ακινήτου
  • Αντιστοίχιση των χαρακτηριστικά των ακινήτων με το profile των εν δυνάμει αγοραστών.

Συνεπώς οι επαγγελματίες, του κλάδου διαχείρισης ακινήτων και του Real Estate, απαλλαγμένοι από ένα τεράστιο όγκο εργασιών, (~ 75%), και εξοικονομώντας (~65-70%) πολύτιμου χρόνου, μπορούν πλέον απερίσπαστοι να επικεντρωθούν στο βασικό τους έργο!

...

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε μαζί!